Fortæl, forsker, fortæl

Gæsteforelæsning ved Charlotte Strøm, læge, PhD og journalist om forskningsformidling gennem medierne

11.05.2017 kl. 14.00 - 15.00

Description

Laboratoriet for Velfærdsteknologi, SMI, Institut for Medicin og Sundhedsteknologi ved Aalborg Universitet er vært ved gæsteforelæsning ved Charlotte Strøm, læge, PhD og journalist om forskningsformidling gennem medierne.

Viden forpligter. Forskere har brug for at forklare omverdenen om deres forskning. Det gør de gennem videnskabelige publikationer, men når det kommer til at udbrede forskningen til almindelige mennesker, halter det mere. For mange forskere bryder sig slet ikke om at tale med journalister, fordi de frygter, at deres historie, stikker af i retninger, de ikke kan forlige sig med.

Charlotte Strøm vil fortælle om, hvordan man som forsker kan lykkes med at kommunikere med og gennem journalister. Og hun giver et indblik i, hvordan journalister arbejder for at klæde forskere bedre på til samarbejdet med journalister om at formidle forskningen.

Alle er velkomne til gæsteforelæsningen. Forelæsningen holdes på dansk.

Download invitation

Host

Laboratoriet for Velfærdsteknologi, SMI, Institut for Medicin og Sundhedsteknologi, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet

Fredrik Bajers vej 7 A, lokale A4-106, Aalborg Universitet, 9220 Aalborg