AAU logo

For virksomheder

Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet ved Aalborg Universitet afholder for første gang et arrangement for at facilitere matchmaking mellem vores dimittender og arbejdsmarkedet – jer som virksomheder. Arrangementet sætter fokus på alle årets dimittender fra følgende kandidatuddannelser:

  • sundhedsteknologi
  • medicin med industriel specialisering
  • idræt
  • idrætsteknologi
  • medicin
  • klinisk videnskab og teknologi
  • folkesundhedsvidenskab.

Læs om alle uddannelserne her.

Arrangementet er nyt og afholdes for første gang i år, men det er intentionen at gentage det årligt.

Virksomheder inviteres til at deltage i arrangementet, fordi vi vurderer, at det vil have værdi for jer at få et bedre kendskab til vores dimittender og uddannelsesprofiler på SUND, AAU. I får her muligheden for at matchmake med kommende dimittender, som måske er jeres fremtidige ansatte eller samarbejdspartnere. Over 250 studerende afslutter til sommer deres uddannelse ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Aalborg Universitet. Ved at deltage i ”ET SUNDT MATCH” får I - ud over at møde jeres potentielle nye kræfter i virksomheden – et godt indblik i fremtidens arbejdskraft og kompetencer.

Vi er i gang med at sammensætte et indholdsrigt program, hvor årets dimittender og en række inviterede virksomheder og organisationer får lejlighed til at møde hinanden. Kommende dimittender får lejlighed til at præsentere sine kompetencer eksempelvis illustreret gennem en præsentation af interessevækkende studieprojekter. Som virksomhed får I lejlighed til at møde en bred palette af dimittender, der er klar til arbejdsmarkedet, ligesom I kan præsentere jeres virksomhed som en attraktiv og spændende arbejdsplads.

Til eventet tilbydes I et café-bord, hvor I kan placere præsentationsmaterialer om jeres virksomhed og  plads til at placere en roll-up, gadgets etc. I løbet af dagen inviteres virksomheder og organisationer til at give et kort indlæg ligesom der vil være et oplæg fra en keynote speaker. Har I som virksomhed lyst til at give en kort introduktion til jeres virksomhed (ca. 10 – 15 min.) i løbet af eftermiddagen, kan vi inkorporere dette i programmet. Det er gratis for jer at deltage i arrangementet.

Det overordnede format for dagen er et uformelt forum for dialog og networking.

I er naturligvis mere end velkomne til at kontakte os, hvis I har spørgsmål: etsundtmatch@hst.aau.dk