AAU logo

For virksomheder

Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet ved Aalborg Universitet afholder for første gang et arrangement for at facilitere matchmaking mellem vores dimittender og arbejdsmarkedet – jer som virksomheder. Arrangementet sætter fokus på alle årets dimittender fra følgende kandidatuddannelser:

Læs om alle uddannelserne her.

Arrangementet er nyt og afholdes for første gang i år, men det er intentionen at gentage det årligt.

Virksomheder inviteres til at deltage i arrangementet, fordi vi vurderer, at det vil have værdi for jer at få et bedre kendskab til vores dimittender og uddannelsesprofiler på SUND, AAU. I får her muligheden for at matchmake med kommende dimittender, som måske er jeres fremtidige ansatte eller samarbejdspartnere. Over 250 studerende afslutter til sommer deres uddannelse ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Aalborg Universitet. Ved at deltage i ”ET SUNDT MATCH” får I - ud over at møde jeres potentielle nye kræfter i virksomheden – et godt indblik i fremtidens arbejdskraft og kompetencer.

Vi har sammensat et program (link), hvor Lothar Friis indleder med et kort foredrag, og dernæst får inviterede virksomheder og organisationer lejlighed til at møde årets dimittender. Dimittenderne præsenterer sig via en poster, og I kan som virksomhed gå rundt og tale med de dimittender, der på kort eller langt sigt kunne være relevante som fremtidige medarbejdere hos jer. Formen med posters gør det muligt for jer at møde en bred palette af dimittender, og vi håber, at I får et nuanceret indtryk af både uddannelser og dimittender.

Til eventet tilbydes I et café-bord, hvor I kan placere præsentationsmaterialer om jeres virksomhed og plads til en roll-up, gadgets etc. I løbet af dagen kan I som virksomhed også give en kort introduktion til jeres virksomhed, hvis det er aftalt på forhånd.

Det er gratis for jer at deltage i arrangementet.

Det overordnede format for dagen er et uformelt forum for dialog og networking.

I er naturligvis mere end velkomne til at kontakte os, hvis I har spørgsmål: etsundtmatch@hst.aau.dk