AAU logo

Et sundt match

Time

06.06.2019 kl. 14.00 - 17.00

Description

Event for specialestuderende - fokus på karriere

Ved vejs ende

Tiden nærmer sig, hvor du afslutter dit studie og din uddannelse ved Aalborg Universitet. Det bliver spændende, hvad det næste skridt i din karriere bringer...

Er du usikker på, hvilket job og hvilken karriere din uddannelse kan føre til? Føler du, at mulighederne er utallige og svære at overskue? Eller mangler du inspiration til ansøgning og jobsamtale? Vi kan hjælpe dig. 

Gang i karrieren

Vi har sammensat et spændende event med deltagelse af private og offentlige virksomheder, der har interesse i at ansætte dimittender fra SUND på AAU - dig. Du  får bl.a. mulighed for at præsentere dig og dine kompetencer over for de potentielle arbejdsgivere, og du får mulighed for at stifte bekendtskab og netværk med virksomheder og organisationer. Du får også mulighed for at snakke med tidligere dimittender og få inspiration fra deres karrierevalg. Du kan få mulighed for at få feedback på ansøgning og jobsamtale via faglige organisationer.

Deltagelse og bidrag

Dagen byder på uformel networking med fokus på, at potentielle arbejdsgivere møder dig som dimittend. At skabe et godt match mellem dig og virksomhederne kræver selvfølgelig dit bidrag og engagement. Det er dig, der skal vise din personlighed og dine kompetencer og erfaringer frem. Til eventet får du mulighed for at vise en poster, der præsenterer dit specialeprojekt eller et andet perspektivrigt projekt, som du har gennemført i løbet af din uddannelse. Du kan  også give en præsentation som dimittend i lidt bredere termer. Du har måske allerede en videnskabelig poster, som kan genbruges.  Hvis du ikke har prøvet dette, kan du bruge en af vores poster-skabeloner; én vedr. "projektpræsentation" eller én vedr. ”dimittend-præsentation”. Begge kan nemt udfyldes (når vores website er klar, kan du finde skabelonerne der). Du har også mulighed for at præsentere dine kompetencer ved at medbringe et device eller andet, du måske har udviklet i løbet af din studietid. 

Hjælp

Vi tilbyder at mødes med dig inden eventet og rådgive dig mht., hvordan du kan præsentere dig og dine kompetencer. Vi stiller borde, posterboards etc. til rådighed for dig, ligesom Institut for Medicin og Sundhedsteknologi vil være behjælpelig med at printe jeres postere på en plotter. I kan møde os i inkubatoren, Fredrik Bajers Vej 7 D1, lokale D1-103 onsdag den 3. april fra kl. 08.30-12.30 og fredag den 12. april fra kl. 10.00-13.00.

Program & kommende website

Vi arbejder på det endelige program og på vores fremtidige website - det hører du om. 

Tilmelding

Er du interesseret i at deltage i "Et sundt match" den 6. juni 2019, skal du tilmelde dig pr. mail: etsundtmatch@hst.aau.dk senest den 1. maj 2019. Tilmelding er bindende.

Vi glæder os til at arbejde sammen med dig om din karriere - din fremtid. 

Mette Dencker Johansen og Svend Birkelund
Studieledere for uddannelserne på Institut for Medicin og Sundhedsteknologi og Klinisk Institut

Host

Institut for Medicin og Sundhedsteknologi, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet

Address

Niels Jernes Vej 14, Aulaen, 9220 Aalborg Øst

Register at

etsundtmatch@hst.aau.dk

Go to event list