Future Patient – telerehabilitering af patienter med hjertesvigt & forkammerflimmer

Bliv inspireret til fremtidens rehabilitering af hjertepatienter med brug af ny teknologi og deltag i den virtuel konference om forskningsprojektet.

Time

16.09.2021 kl. 13.00 - 15.30

Description


Gennem samskabelse mellem hjertepatienter, pårørende, sundhedsprofessionelle, virksomheder og forskere har vi udviklet og testet et telerehabiliteringsprogram for patienter med hjertesvigt og for-kammerflimmer. På konferencen vil vi præsentere indhold af Future Patient Telerehabiliterings pro-grammet med Hjertesportalen.dk som et omdrejningspunkt. Hør om hvordan wearables som skridt-tæller, sovesensorer, mv guider patienter i deres rehabiliteringsforløb, og bliver en del af en digital værktøjskasse til hjertepatienter. Sæt kryds i din kalender allerede nu, så du kan deltage i den virtu-elle konference og høre om fremtidens telerehabilitering af hjertepatienter.


Projektet er støttet af Aage og Johanne Louis-Hansens Fond, Animationspuljen Viborg Kommune og medfinansiering fra alle parterne. Endeligt program bliver udsendt i august og kan ses på https://www.labwelfaretech.com/ - Det er gratis at deltage i konferencen.


 

Go to event list