Future Patient – telerehabilitering af patienter med hjertesvigt & forkammerflimmer

Bliv inspireret til fremtidens rehabilitering af hjertepatienter med brug af ny teknologi og deltag i den virtuelle konference om forskningsprojektet:

Time

16.09.2021 kl. 13.00 - 15.30

Description

Beskrivelse

Gennem samskabelse mellem hjertepatienter, pårørende, sundhedsprofessionelle, virksomheder og forskere har vi udviklet og testet et telerehabiliteringsprogram for patienter med hjertesvigt og for-kammerflimmer.

På denne virtuelle konference vil vi præsentere indhold af Future Patient Telerehabiliterings programmet med Hjertesportalen.dk som et omdrejningspunkt. Hør om hvordan wearables som skridttæller, sovesensorer m.v. guider patienter i deres rehabiliteringsforløb og bliver en del af en digital værktøjskasse til hjertepatienter.

Projektet er støttet af Aage og Johanne Louis-Hansens Fond, Animationspuljen Viborg Kommune og medfinansiering fra alle parterne.

Program

Du kan se programmet her.

Det er gratis at deltage, men der opkræves et no-show gebyr på 175 kr .

Registrering

Du kan tilmelde dig konferencen her. 

Når du har tilmeldt dig, får du tilsendt et link til den virtuelle konference. Videoplatformen er ZOOM.

Spørgsmål

Sofie Dalskov Leisted, Studentermedhjælp, Laboratoriet for Velfærdsteknologi - Telesundhed & Telerehabilitering, Institut for Medicin og Sundhedsteknologi, Aalborg Universitet

Birthe Dinesen, Professor & Leder af  Laboratoriet for Velfærdsteknologi - Telesundhed & Telerehabilitering, Institut for Medicin og Sundhedsteknologi, Aalborg Universitet

Price

Gratis (no-show gebyr 175 kr.)

Host

Laboratoriet for Velfærdsteknologi - Telesundhed & Telerehabilitering, Institut for Medicin og Sundhedsteknologi

Address

Via Zoom

Registration Deadline

14.09.2021 kl. 08.00

Go to event list