AAU logo
Invitation til studerende: Dansk Medicoteknisk Selskabs årsmøde 2019

Invitation til studerende: Dansk Medicoteknisk Selskabs årsmøde 2019

Deltag i Dansk Medicoteknisk Selskabs årsmøde 2019. Her kan du deltage i poster-konkurrencer, møde virksomheder, vise dine kompetencer, høre oplæg om den nye forskning på medikoteknik-området og meget mere...

Time

08.10.2019 kl. 14.00 - 10.10.2019 kl. 16.00

Description

Hvorfor deltage som studerende? 

Se programmet her

Særlige sessioner for studerende 

Der er arrangeret  særlige sessioner for dig som studerende. Du kan bl.a. opleve Industry Pitch Talk, poster-konkurrence, Meet the Industry. Du får rig mulighed for at møde deltagende virksomheder hvor studerende og virksomheder kan møde hinanden. Du kan møde repræsentanter fra virksomheder, som kender til AAU's SUND-uddannelser og som kan fortælle om dine fremtidige karrieremuligheder i industrien. Måske kan I også diskutere praktikplads, studiejob, specialesamarbejde - networking er nøgleordet her - og kun du kan sætte grænser for dine muligheder. 

Alt dette får du for kun 700 kr. 

  • Deltagelse i alle aktiviteter
  • 2 x overnatning
  • Frokost, morgenmad og festmiddag
  • Underholdning v/ Jan Gintberg 
  • Transport tur/retur i fællesbus fra AAU 

Hvis dit foredrag eller din poster accepteres refunderes betalingen.

Kig med her og hør mere om DMTS Landsmødet

 


Dansk Medicoteknisk Selskab (DMTS) er en sammenslutning af ingeniører, teknikere og læger fra forsknings- og uddannelsesinstitutioner, sundhedsvæsenet og industrien med en fælles interesse i at anvende og udvikle medicinsk teknologi. DMTS' formål er at fremme den videnskabelige og tekniske udvikling på medicotekniske områder i Danmark ved at etablere tværfaglig kontakt mellem nordiske og internationale medicoteknisk interesserede med forskellig uddannelse og erhvervstilknytning. 

Host

Dansk Medikoteknisk Selskab

Address

Vingsted Hotel & Konference Center, Vejle

More information

https://www.dmts.dk/landsmoede-2019/

Go to event list