Tech Talk: Sundhedsteknologisk innovation - hvordan høster vi mulighederne?

Kom til tech talk på Aalborg Universitet den 4. marts fra kl. 15.00 til 17.00 og hør om, hvordan forskningen er blevet til kommercielle produkter i virksomhederne Mermaid Care, Acarix, LT-Automation ApS og Intelligent Systems A/S

04.03.2020 kl. 15.00 - 17.00

Description

Mødet vil med udgangspunkt i konkrete virksomhedscases lægge op til en diskussion af barrierer og muligheder for sundhedsteknologisk innovation.

Hvad skal der til for at lykkes med at skabe flere vidensbaserede virksomheder? Hvordan gearer vi bedst vores innovations set-up, og hvilke barrierer skal brydes ned?

Kom og mød:

Professor Stephen Rees, der vil tale om brugen af AI i respiratorbehandling med et system udviklet i samarbejde med virksomheden Mermaid Care.

Lektor Samuel Schmidt, der vil tale om forskningen, teknologien og innovations-processerne bag firmaet Acarix, der oprindelig er spundet ud fra Aalborg universitet og børsnoteret i 2016.

CEO Lasse Thomsen, LT-Automation ApS og CEO Niki Nicolas Grigoriou, Intelligent Systems A/S, der fortæller om deres erfaringer med automatisering af hospitals-processer - specielt med fokus på at bringe kompetencer og løsninger fra industri til klinisk praksis.

Innovationsdirektør Dorte Stigaard, Aalborg Universitet, der vil tale om Aalborgs erfaringer med samarbejde mellem universitet og virksomheder og om de ændringer og muligheder, der er på vej i erhvervsfremme-/innovationslandskabet.

Tilmelding

Du/I er meget velkommen til at tilmelde dig/jer arrangementet, såfremt det har din/jeres interesse. Tilmelding skal ske via dette link senest den 3. marts 2020.

Arrangementet foregår på dansk.

Address

Aalborg Universitet - Auditoriet i Novi-vidensparken, Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalborg Ø.

Go to event list