Årets Undervisere på SUND

Studerende fra SUND’s studienævn har indstillet og kåret to undervisere som ”Årets underviser”. Glæden er stor hos de to vindere.

Last modified: 10.02.2020

Parisa Gazerani, lektor ved Institut for Medicin og Sundhedsteknologi, er kåret som Årets Underviser af Studienævn for Medicin.

"Der er ingen tvivl om, at Parisa brænder for at undervise samt tilegne os studerende nye gode egenskaber i forskningens verden"

De studerende fra Studienævn for Medicin skriver i indstillingen at Parisa Gazerani er en underviser med et uovertruffen overskud, som altid giver uddybende, inspirerende og konkrete svar på deres spørgsmål – både på møder og pr. mail. Og kender Parisa ikke selv svaret, sender hun gerne studerende videre til relevante personer fra sit internationale og nationale netværk.

- Parisa er fantastisk at samarbejde med, da hun altid er i godt humør og smilende. Parisa er, og vil også i fremtiden være, en person vi alle vil se som værende vores rollemodel på både det menneskelige og faglige niveau, skriver studerende i deres indstilling af Parisa Gazerani som årets underviser.

Parisa Gazerani er videre indstillet af Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet til prisen som Årets Underviser ved Aalborg Universitet. Hvem vinderen bliver, afsløres til AAU’s årsfest i marts 2020.

En hilsen til studerende fra Parisa

Parisa Gazerani opholdt sig i udlandet da kåringen fandt sted. Se Parisas takketale til de studerende her:

Årets underviser for Studienævn for Sundhed, Teknologi og Idræt blev ph.d.-studerende Marianne Stistrup Frederiksen.

”Marianne formår virkelig at højne projektgruppens faglige engagement og derigennem motivere og inspirere gruppen til at dygtiggøre sig gennem fordybelse inden for det valgte emne"

-  Mariannes varme og imødekommende væsen, nærvær og store faglige ekspertise har været uundværlig for projektgruppen og er en af grundene til, at vi anser Marianne som en sublim vejleder og rollemodel, skriver studerende fra Studienævn for Sundhed, Teknologi og Idræt i deres indstilling.

Marianne beskrives videre som en underviser og vejleder som har guidet og inspireret projektgrupper til at blive mere selvstændige i varetagelse af et professionelt samarbejde med praksiskontakt. Via professionel, opfordrende og udfordrende vejledning har studerende i projektarbejdet i høj grad forbedret både samarbejdskompetencer og kommunikative evner.

EN HILSEN TIL STUDERENDE FRA Marianne

Marianne Stistrup Frederiksen opholdt sig i udlandet da kåringen fandt sted. Se Mariannes takketale til de studerende her: