FEM AAU-FORSKERE UDPEGET SOM RÅDSMEDLEMMER I DFF

Fem forskere fra Aalborg Universitet er netop udpeget som rådsmedlemmer i Danmarks Frie Forskningsfond inden for områderne Natur og Univers, Sundhed og Sygdom samt Teknologi og Produktion.

Last modified: 21.08.2020

Danmarks Frie Forskningsfond (DFF) har netop udpeget nye rådsmedlemmer til sine faglige forskningsråd, herunder fire forskere fra Aalborg Universitet (AAU). Forskerne er udpeget for en fireårig periode, som starter den 1. januar 2021. AAU-forskerne bliver en del af fondens faglige udvalg inden for områderne Natur og Univers, Sundhed og Sygdom samt Teknologi og Produktion.

De nyudpegede forskere fra AAU er:

Udover de nye medlemmer er en række siddende medlemmer af fonden genudpeget for to år mere, herunder følgende fra AAU:

Professor og institutleder Thomas Bak fra Institut for Elektroniske Systemer, genudpeget til Danmarks Frie Forskningsfond | Teknologi og Produktion

Forskerne skal med deres ekspertviden bidrage til at identificere netop de forskningsidéer, der på bedste vis repræsenterer den frie forskning i Danmark. De er alle udpeget af fondens bestyrelse i deres personlige egenskab efter åbent opslag og forslag fra forskningsmiljøerne og omverdenen i øvrigt. Det skriver DFF i en nyhed på sin hjemmeside.

Af Lea Laursen Pasgaard, AAU Kommunikation