Jump to content

Meritbehandling ved ansøgning til medicin - særligt for medis-studerende

Vi gør opmærksom på, at der for studerende på bacheloruddannelsen i medicin med industriel specialisering ikke er mulighed for at søge indskrivning på bacheloruddannelsen i medicin, da første år på MedIS og Medicin ikke er identiske.

Studerende på bacheloruddannelsen i medicin med industriel specialisering, der søger optagelse på bacheloruddannelsen i medicin, skal derfor søge via Den Koordinerede Tilmelding (KOT).

Tilbydes en ansøger optagelse på bacheloruddannelsen i medicin, foretager studienævn for medicin en meritvurdering, og ansøger får tildelt merit for eventuelle beståede moduler, der er tilsvarende til moduler på den nye bachelorstudieordning i medicin. Studienævnet for medicin foretager altid en individuel  meritvurdering, og der bliver derefter udarbejdet en individuel studieplan for den studerende.

Statens Uddannelsesstøtte

Du skal være opmærksom på, at et studieskifte har betydning for din SU. Du kan finde yderligere information om SU på hjemmesiden www.aau.dk/uddannelser/su og på Styrelsens hjemmeside www.su.dk. Ved at logge på min.SU vil du nøje kunne følge din egen studiefremdrift.

Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte SU-Kontoret for yderligere vejledning om SU www.aau.dk/uddannelser/su/kontakt.